Budapest-Mátyásföldi Szent József Plébánia
 Miserend Budapest XVI. kerületében
 Elérhetőségünk
 Templom Története
 Hitoktatás
 Szt. Cecilia Énekkar
 Szt. József Scola
 Cserkészcsapatunk
 Rózsafűzér Társulat
 Szentségimádás
 Karitász
 Cursillo mozgalom
 Testvér Egyházaink Életéről
 Mátyásföldi Római Katolikus Közösségi Házért Alapítvány
 Alpha Mátyásföldön
  Alpha kurzusról
 Alpha kurzus támogatása
 Ajánlott honlapok
 Vetítő programunk
 Havi Programjaink
 Heti hirdetések
 Google Naptár a plébánia programjaival
 Egyházközségi Képviselőtestületi választás
 Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 2020
 ARCHIVUM
 Adoráció - szentségimádás iskolája

Heti hirdetések

Hirdetések 2017. szeptember 24-én

  1. Ma Szentírás vasárnapja van. A sekrestyében kedvezménnyel lehet teljes Bibliát (2500 Ft) és Újszövetséget (1400 Ft) vásárolni.
  2. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klubba várjuk mindazokat, akik eddig részt vettek összejöveteleinken és új tagokat is hívunk.
  3. Szerdán indul újra a Felnőtt Bibliaóra ¾ 7-től, amit Radnóti Mária szociális testvér tart.
  4. Pénteken indul újra a Családi kör csoport, amit Kovácsné Lang Klári vezet. Ez este 8-tól 10-ig van a Közösségi Ház első emeletén.
  5. Jövő héten (okt. 1.) vasárnap évkezdő Egyházközségi Napot szervezünk. A 10 órai misét követően mindenkit hívunk, családokat, egyedülállókat, fiatalokat, középkorúakat, időseket, gyermekeket, hogy mindannyian együtt közösségben legyünk. A Közösségi Házban és a kertben gyermek- és felnőtt programok, közös bográcsos ebéd és színdarab lesz délutánig. Kérjük, erre a vasárnapra ne tervezzetek otthoni ebédet. Akik a reggeli vagy esti misére jönnek, azokat is várjuk 11 órától! Kérjük, hogy üdítőt és süteményeket hozzatok.
  6. Október 2-án ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, hívd el és vigyél szórólapot a karzat alól. Az Alpha 12 hétfő este 7-től 10-ig, ahol keresztény hitünket mutatjuk be előadással és beszélgetésekkel, vacsora keretében. Várjuk azokat is, akik kapcsolódnának a Plébánia Alpha csapatához teríteni, a konyhában segíteni, vagy egy-egy alkalomra főzni. Jelentkezni a plébánián vagy Szabó Szilárdné, Jutkánál (30/900-3454)
  7. Templomunkban is útjára indult a NAMI! Minden vasárnapra készül egy kis hittanos rejtvény, ami az elhangzó evangéliummal vagy ünneppel kapcsolatos (Na mi?). Ezek a hátsó padra vannak kitéve, és kitöltve aznap vagy a következő vasárnapig lehet a mellette lévő dobozba leadni névvel, amit összesítünk. Félévente értékes nyereményeket lehet nyerni az így összegyűjtött pontokkal. A célkorosztály az alsó tagozat.
  8. Kérjük a katolikus újságok IV. negyedévi befizetését, új megrendelését, esetleges lemondását a mai naptól. (Új Ember, Keresztény élet, Adoremus, Képmás)

 

 

 

Hozzáadás dátuma: 2011.09.15. 08:52
Utolsó módosítás dátuma: 2017.09.24. 16:42


Címünk: Templom: 1165 Budapest, Paulheim József tér 1. Plébánia és Közösségi Ház: 1165 Budapest, Pilóta u. 27.
A honlap az (em) ecclesia segítségével készült.
Sablon: © katolikus.hu
© (em), 2007-2008.   -   emecclesia.hu